جمعه, 12 ارديبهشت 1393 14:22

اتوماسیون تغذیه بیمارستان

در بسیاری از بیمارستانها مطابق با نوع بیماری و وضعیت بیمار رژیم های مختلفی برای بیماران در نظر گرفته می شود که لازم است غذاهایی متناسب با آن رژیم به بیمار ارائه گردد. همچنین با توجه اینکه معمولا پخت غذای بیمارستان درون خود مجموعه انجام می شود و تامین مواد غذایی نیز بر عهده خود بیمارستان می باشد نظارت بر بحث مواد غذایی و مقدار مورد نیاز آن دغدغه مهمی محسوب می گردد.ضمن اینکه در برخی بیمارستانها به پرسنل به صورت ماهانه یا روزانه اعتبار ریالی مشخصی داده می شود که پرسنل می توانند بر آن اساس،غذا خریداری نمایند و در صورت عدم کفایت اعتبار،کاربران بتوانند مبالغ مورد نیاز را از طریق کارت بانکی و درگاههای پرداخت تامین نمایند. همچنین نطارت بر افرادی که باید غذا دریافت نمایند و مشخص نمودن متخلفین، می تواند تاثیر به سزایی در کاهش میزان غذای مورد نیاز سازمان داشته باشد.

مطابق با تمامی موارد مورد اشاره شرکت کسرا در سامانه اتوماسیون تغذیه خود قابلیتهای متعددی در جهت پوشش این خواسته ها در نظر گرفته که به صورت خلاصه به شرح زیر بیان می شود:

  • تعریف مواد غذایی تشکیل دهنده غذا
  • تعریف میزان کالری موجود در مواد غذایی
  • تفکیک مواد تشکیل دهنده هر ماده غذایی به سه گروه چربی،کربوهیدرات و قند
  • تعریف انواع انبار رستوران و ثبت انواع رسید و حواله به انبار و کنترل موجودی آن
  • تعریف آنالیز غذا بر اساس مواد اولیه و محاسبه کالری هر غذا
  • تعریف انواع دسته بندی های غذایی بر اساس رژیم های مختلف(قند،چربی،اورمیک و ...)
  • دریافت مشخصات بیماران،زمان بستری و زمان ترخیص آنها از سامانه HIS
  • دریافت اطلاعات انواع رژیمهای بیماران و نظریه پزشک از سامانه HIS
  • محدود نمودن غذاهای قابل انتخاب برای بیمار بر اساس رژیم های تعریف شده
  • رزرو غذا برای بیمار توسط کارشناس تغذیه یا کارشناس مرتبط بخش از طریق تبلت
  • رزرو غذا برای همراه بیمار بدون محدودیت رژیم
  • ارسال اطلاعات تعداد و مبالغ غذای مصرفی بیمار و همراه وی به سامانه مالی یا HIS
  • عدم امکان رزرو غذا برای بیمار در صورت ترخیص
  • رزرو غذا برای پرسنل متناسب با شیفت کاری
  • گزارش تعداد غذای مورد نیاز در هر وعهده غذایی بر اساس رزرو
  • گزارش میزان مواد غذایی مورد نیاز در هر وعده
  • آمار موجودی مواد غذایی در هر انبار
  • پیش گیری از توزیع غذا به پرسنل غیر مجاز
  • تعریف قیمت های متفاوت غذا برای استفاده کنندگان مختلف
  • استخراج میانگین قیمت غذای تولید شده متناسب با قیمت خرید مواد اولیه
  • اعطای اعتبار به پرسنل به صورت روزانه یا ماهانه
  • وابسته نمودن رزرو به اعتبار ریالی
  • افزایش اعتبار از طریق درگاه پرداخت
  • مشاهده کاردکس اعتبار توسط پرسنل
  • تعریف غذا و سهمیه آن برای مهمانان
  • مدیریت توزیع آفلاین غذا در مواقع قطعی سرور یا مشکل شبکه
  • ارائه انواع گزارشهای تعدادی و ریالی سرجمع بر اساس نوع غذا،وعده غذایی،گروههای استفاده کننده،محدوده تاریخی و ...
تعداد نمایش: 8561 دفعه زمان آخرین ویرایش: یکشنبه, 01 شهریور 1394 15:02