جمعه, 30 آبان 1393 12:04

اتوماسیون تغذیه دانشجویی

اتوماسیون تغذیه دانشجویی

با توجه به اینکه توزیع غذای دانشجویی از حساسیت و اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده شرکت کسرا پس از سالها تجربه ارائه سامانه اتوماسیون تغذیه به بسیاری از صنایه و شرکتهای معتبر،مطابق با درخواست برخی از دانشگاههایی که از سامانه های اتوماسیون تغذیه عمومی ارائه شده در بازار رضایت نداشته اند سامانه ای را جهت پوشش این خواسته ها طراحی نموده و هم اکنون این سامانه در برخی از معتبر ترین دانشگاههای کشور درحال بهره برداری می باشد.یکی از اشکالات سامانه های اتوماسیون تغذیه عمومی الزام دانشجویان به استفاده از کارت و ثبت اطلاعات دانشجو نظیر رزرو و اعتبار بر روی کارت است که در صورت همراه نداشتن کارت توسط دانشجو این روش با مشکل مواجه می گردد.در سامانه طراحی شده توسط شرکت کسرا علاوه بر امکان کار با کارتهای موجود امکان دریافت غذا از طریق اثر انگشت یا تشخیص چهره را نیز فراهم گردیده است. برخی از قابلیتهای این سامانه به شرح زیر می باشد:

  • رزرو غذا تا تعداد مشخصی روز بعد
  • محدود نمودن زمان مجاز رزرو غذا تا زمان مشخصی مانده به روز توزیع غذا
  • رزرو غذا بر اساس اعتبار ریالی
  • افزایش اعتبار از طریق درگاههای پرداخت بانکی
  • افزایش اعتبار از طریق وارد نمودن فیش واریزی به بانک
  • افزایش اعتبار به صورت پرداخت نقدی
  • مشاهده کاردکس اعتبار هر فرد به صورت سرجمع و ریز
  • محدود نمودن دریافت غذا برای دانشجویان به رستوران خاص یا وعده غذایی و یا روزهای خاص(عدم توزیع غذا در روزهای آخر هفته یا تعطیل رسمی)
  • تفویض دریافت غذا در محدوده زمانی خاص و یا وعده ای خاص به دیگران بدون دادن کارت به آنها
  • دریافت غذا بدون کارت و با تعریف اثر انگشت کاربر و رهایی از مشکلات وجود کارت(خرابی،مفقودی به همراه نداشتن و ...)
  • نمایش غذا و شخص دریافت کننده آن در رستوران روی مانیتور بزرگ با  نگهداری آخرین نفرات دریافت کننده
  • چاپ فیش دریافت غذا بر اساس فرمت دلخواه سازمان(شامل مشخصات دریافت کننده،تاریخ دریافت،مشخصات غذا،قیمت غذا،وعده غذایی و ...)
  • فروش غذای آزاد از ساعت مشخصی در روز در زمان توزیع غذای هر وعده غذایی
  • لغو رزرو تا مدت زمانی مشخص مانده به توزیع غذا و حتی کسر جریمه به خاطر لغو رزرو از زمانی خاص
  • انتقال اعتبار از فردی به فرد دیگر
  • دادن دسترسی به کاربرانی خاص برای امکان رزرو تعداد غذایی بیشتر با قیمتهای متفاوت
  • مشخص نمودن قیمت های متفاوت برای دریافت غذا برای گروههای مختلف دریافت کنندگان غذا
  • توزیع غذا در زمان قطعی ارتباط با شبکه و سرور(مدیریت توزیع غذای آفلاین)
  • استخراج انواع گزارشهای تعدادی و ریالی
  • تعریف انواع مواد اولیه غذایی
  • تعریف انواع غذا و آنالیز آن بر اساس مواد اولیه
  • مشخص نمودن کالری هر غذا و نمایش آن به کاربر
  • نعریف انواع انبارهای رستوران برای کنترل مواد ورودی و خروجی به انبارها و مشخص نمودن موجودی لحظه ای انبار
  • ثبت رسید مواد غذایی و رودی به انبار ها با درج قیمت خرید و نام تامین کننده
  • خروج مواد غذایی از انبار بر اساس حواله صادرشده مطابق آنالیز غذای رزرو شده
  • مشخص نمودن قیمت تمام شده غذای تولیدی بر اساس میانگین قیمت مواد اولیه ورودی

 

تعداد نمایش: 1505 دفعه زمان آخرین ویرایش: یکشنبه, 01 شهریور 1394 11:54