یکشنبه, 25 مرداد 1394 12:14

طرح رستوران آفلاین

در سامانه اتوماسیون تغذیه یکی از موارد بحرانی عدم ارائه ژتون غذا در مواردی است که سرور رستوران از فعالیت باز می ماند یا به دلایل قطعی شبکه امکان برقراری ارتباط با سرور میسر نباشد.با توجه به اینکه در بسیاری از موارد برخی از قواعد توزیع غذا مانند قوانین کنترلی مربوط به حضورپرسنل در سازمان یا عدم امکان دریافت غذای توسط پرسنلی که یک بار در رستوران دیگری غذا دریافت کرده اند بسیار مهم می باشد به همین منظور باید مکانیزم هایی تعبیه گردد که حتی در این شرایط خاص هم بتوان حتی المکان نظارتهای لازم را اعمال نمود.

در این راستا شرکت مهندسی کسرا با استفاده از راه حلهای سخت افزاری و نرم افزاری راه حلی تحت عنوان مدیریت توزیع غذای آفلاین ارائه نموده که در کنار مکانیزم مدیریت توزیع غذای آنلاین می تواند اطمینان کاملی در رابطه با فرایند توزیع غذا ایجاد نماید.یرخی از قابلیتهای این سامانه به شرح زیرمی باشد:

  • ارسال اطلاعات مرتبط با توزیع غذا اندکی قبل از زمان توزیع غذا به کامپیوتر وجود در رستوران یا دستگاههای توزیع غذا شامل:

          - پرسنل مجاز به دریافت غذا در وعده غذایی مورد نظر از نظر قواعد مرتبط با حضور و غیاب(شیفت مرتبط،حضور در شرکت،داشتن مجوز اضافه کار و ...)
          - مشخصات غذاهای ررزو شده توسط هر پرسنل
         - تعداد غذاهای قابل دریافت توسط هر پرسنل

  • توزیع غذا در مواقع اشکال در ارتباط با سرور با ذخیره نمودن اطلاعات غذاهای داده شده و افرادی که غذا دریافت نموده اند در مدت زمان آفلاین
  • ارسال اطلاعات غذاهای توزیع شده در مدت زمان آفلاین بودن دستگاه به سرور
  • بروز رسانی اطلاعات سایر کامپیوترهای موجود در هر رستوران و یا دستگاههای توزیع ژتون با اطلاعات غذاهای گرفته شده در مدت زمان آفلاینی
  • بروز رسانی اطلاعات دستگاه آفلاین از اطلاعات غذاهای توزیع شده در سایر دستگاهها و رستوران ها در مدت زمان آفلاینی
  • دریافت گزارش تخلفات برای مدیر سامانه از تخلفات  واقع شده در زمان آفلاین بودن سامانه توزیع غذا
تعداد نمایش: 1132 دفعه زمان آخرین ویرایش: یکشنبه, 01 شهریور 1394 14:06